woensdag 10 april 2013

Onze kleine Jules op vakantie in Spanje!!

Op vakantie was onze kleine Jules nog nooit geweest dus hij wilde me dolgraag vergezellen op mijn tripje naar Benalmadena in Spanje.  Hij keek er enorm naar uit, al was hij wel zenuwachtig om in dat grote vliegtuig te stappen. Eerst wachten in de luchthaven, daarna instappen in het vliegtuig. Maar kleine Jules heeft dat heel flink gedaan, kijk maar mee.


Eenmaal aangekomen in Spanje, wist Jules niet waar hij eerst moest kijken. Grote gebouwen, mooi hotel en een strand met de zee. Wat vond hij dat prachtig.
Na een lange dag, kropen we uitgeput ons bedje in.

De eerste dagen waren echter regenachtige dagen en hebben we niet veel foto's kunnen maken. Wanneer het droog werd trokken we naar het parkje in de buurt. Prachtig.. Natuurlijk wilde onze Jules ook even een stopje maken bij de speeltuin... vooruit dan maar.

Uiteraard ook eventjes rondwandelen in het park. Jules was gefascineerd door de grote cactussen in het park. Wat vond hij ze prachtig!
Auuwwcchhh.. wat prikt zo'n cactus!! Voorzichtig hoor kleine Jules.

Terug in het hotel wilde hij toch even een plonsje wagen in het zwembad. Maar brr.. veel te koud hoor kleine Jules. Dan maar even lekker zonnen op een ligstoel.

We zijn ook nog een kleine uitstap gaan doen en Jules mocht weer mee. Helemaal tot boven op de berg met de kabelbaan. 'Waauww.. zo hoog!' zei Jules. Het uitzicht was prachtig. 
 Hoog klimmen hoor!!
 Maar eenmaal boven... ADEMBENEMEND!!
In de kabelbaan vond Jules het geweldig. Mooi uitzicht. Wat een ervaring.

Van al dat klimmen kreeg onze Jules natuurlijk grote honger en wilde hij een lekkere hamburger. Hmm dat smaakte. Nadien moest hij toch even rusten want zijn buik deed er toch wat pijn van. :)

Uiteraard wilde Jules graag eens naar het strand. Samen met zijn potjes en handdoek trokken we naar daar. Petje op hoor Jules want die zon is best warm..

Wat heeft hij genoten van deze vakantie. Hij kan niet wachten om naar school te komen en al zijn verhalen met zijn lieve vriendjes te delen. Maar de juf ook hoor.

Geniet nog allemaal van jullie laatste weekje vakantie! Tot snel lieve schatten!! 
Felices fiestas!!! 

1 opmerking:

  1. Wat is die Jules toch een geluksvogel met zo'n juf hé ! Prachtige foto's !

    BeantwoordenVerwijderen