donderdag 30 mei 2013

Thema: "Polderrock!! Wij rocken erop los!"

Ook de voorbij week werd er in onze klas nog druk gewerkt aan de voorbereidingen van ons schoolfeest. Onze verkleedkledij moest immers nog af.  De indiaantjes mochten hun T-shirt mooi versieren in allerlei kleuren. Wat hebben ze er een prachtig werkje van gemaakt.

We dansten er deze week ook op los. We moesten het immers perfect kunnen. 

We speelden ook nog cowboy en indiaantje. We reden als een echte cowboy op een paard. YIHAAA!!!

Ook de juffen hebben nog heel hard gewerkt om alles tijdig af te werken. 

Op vrijdag namiddag was het zover, we trokken naar de karren voor een karrentocht doorheen Ekeren. Wat vonden we dat fijn, maar vooral heel erg spannend. Sommige kleuters wisten het nog van vorig jaar, voor anderen was het een heel avontuur. Jammer van de regen, maar het bleef toch heel erg leuk. Wat hadden we veel plezier. 

Zaterdag was het dan zover.. SCHOOLFEEST!! 
Heel wat kraampjes stonden op onze speelplaats klaar. Ook op het springkasteel werd er heel wat gespeeld. Wat leuk!! Om 16u was het moment voor het optreden eindelijk aangebroken. Vol spanning wachtten we in de klas. Wanneer iedereen klaar was trokken we naar buiten. De mama's, papa's, opa's, oma's,... stonden al vol spanning te wachten tot wij mochten optreden...

Ook de juffen en de meesters hadden een dansje in elkaar gestoken en op het einde kwam zelfs Mega Mindy even langs op ons schoolfeest!!! WAUW!!Wat was dat weer een dolle pret die dag!! Nog even lekker nakeuvelen om het einde van het feest te vieren. 
Super flink gedaan hoor lieve kindjes!! 

Volgende week leren we nog over de boerderij. Wie leuke materialen heeft hierover mag deze zeker en vast (graag voorzien van naam) mee naar de klas brengen! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten