woensdag 22 mei 2013

Thema: "Polderrock! Wij rocken erop los!!"

Naar aanleiding van ons schoolfeest. Hebben we de voorbije week weer heel hard gewerkt, gedanst en gelachen in onze klas.
Ons dansje voor het schoolfeest, werd een cowboys en indianen lied!
Ook Jules deed mee en verkleedde zich als een indiaan.


We mochten zelf kiezen of we een cowboy of een indiaan wilden zijn. De indiaantjes maakten indianentooien en de cowboys maakten een cowboyhoed.
Hard werken hoor.

Even tussendoor ons dansje oefenen. Wat kunnen we het al goed. We kunnen het zelfs al zonder dat juf meedoet! Knap hoor kleine cowboys en indiaantjes!! 

We speelden deze week ook heel wat spelletjes. Sommige om al eens stiekem te oefenen op het schoolfeest. Leuk hoor! Vooral de sjoelbak en de memorie waren erg in trek.

Onze klas werd ook omgetoverd tot een indianenkamp en een cowboykamp  We konden ons verkleden als indianen in de far west. Wie graag een cowboy werd, kon paardrijden als Lucky Luc!! 

Ook volgende week werken we nog verder in functie van ons schoolfeest, onze POLDERROCK!! 

Wie nog geen witte T-shirt aan zijn kleuter meegaf, denken jullie hier nog eens aan (zeker als ze mee zullen deelnemen aan het optreden van zaterdag 25 mei).

Ook nog even een update van onze kleine moestuin in de klas. De tomatenplant is al heel goed gegroeid. Ook de salade en bloemen hebben hun scheut gekregen. Klaar om lekker te proeven. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten