zondag 30 juli 2017

Laatste weken van het schooljaar!

Beste mama's en papa's,

Een beetje later dan verwacht, maar hier nog enkele sfeerbeeldjes van de laatste weken school. :D

Stan en Lize mochten nog vertellen over de laatste weekendjes met Jules en Marie. :)We mochten vrij knutselen of tekenen!! JOEPIE!!!We speelden nog een paar keer in de zandbak.Juf ging naar zee en bracht schelpen mee. Daar speelden we dan ook een spelletje mee. :D LEUK!!En we gingen wassen en wassen en wassen en.... ballenbadballetjes!! :) Joepie!! :D Wel heel veel werk!
We aten gezellig buiten in de schaduw.


Er waren ook heel wat jarigen, dus vierden we bijna iedere dag feest. :)
STAF werd 4 jaar en trakteerde ons op heerlijke pannenkoeken!!! Smullen maar!! :)Janne werd ook 4 jaar! Ze koos een K3 kroon en trakteerde ons op heerlijke ijsjes!! :DBij meester Koen werd er ook feest gevierd. Lisse werd 4 jaar en trakteerde op waterijsjes!! Hmmm.


Marie werd ook 4 jaar! Hipperdepiep. Ze trakteerde op heerlijke cakejes! :D Weeral smullen.AMNA werd 3 jaar!! En deelde mooie FROZEN-cake uit! :)
HOERA!!Ook mocht Lenn, bij meester Koen, kleuter van de dag zijn en een kroon opzetten. Niet omdat hij jarig was, maar hij werd grote broer van LANA! :D Hoera!! :)
Mama en Lana kwamen nog even op bezoek.


Ook ik was jarig! Die lieve kids maakten een mooie, gigantische kroon samen met meester Koen. En nadien allemaal een zoen en knuffel, heerlijk!! :D


We deden een polderwandeling met zoektocht.En speelden spelletjes op de polderdag.De laatste dag van het schooljaar keken we naar de kijk-wat-ik-kan-show!! :D Leuk!


Zo dit was hij dan, de allerlaatste blog van het voorbije schooljaar!! :D
Hopelijk hebben jullie al volop genoten van de vakantie!! Geniet alvast nog de komende maand!

Nog een dikke zoen en tot in september!!
X juf Jolien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten