dinsdag 27 december 2016

Zalige kerst en gelukkig nieuwjaar!

Dag lieve mama's en papa's,

Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van een zalige kerst, lekker eten, familie, vrienden,... Wij hebben de voorbije twee weken in onze klas ook genoten van de kerstperiode en van elkaar. Kijk maar mee.

 SELFIES KERSTSPECIAL!!!


Het derde kaarsje ging branden op onze adventskrans.


We versierden natuurlijk onze kerstboom en onze klas.Nellie wilde ook graag haar kerstboom versieren, maar ze had maar twee balletjes in haar doos zitten. Gelukkig konden wij haar helpen. Goed opletten want in elk vakje mocht maar 1 kerstbal.


We deden ook een waarneming van een dennenboom en kerstboom. Nadien gingen we aan de slag om er zelf 1 te schilderen. Niet gemakkelijk, maar knappe resultaten.


Knippen was voor ons ook geen probleem. Onze oudste kids mochten voor het eerst knippen. We knipten de baard van een kerstman, die we nadien op zijn hoofd mochten kleven.Een kerstman heeft ook een kerstmuts. Deze prikten we helemaal zelf.De muts nog even versieren, opleven, gezichtje tekenen en klaar is kees.We schilderden ook versieringen voor het winterfeest. LEUK zo smossen. :DLily en Staf mochten nog vertellen over Jules en Marie.


De tweede week ging het vierde kaarsje branden. We konden nu heel het adventslied zingen. Gezellig.


We knutselden nog een rendiertje.
Zo fier als een gieter namen we onze kerstknutsels mee naar huis.


Vrijdag, de laatste dag voor de vakantie, was het FEEST!!! :D Joehoew!! :D
We aten soep op 10u.
Geen boterhammen voor ons, maar lekkere VOL-AU-VENT met FRIETJES. :D Smullen maar!!In de namiddag kwamen we met z'n alles gezellig bij elkaar in de turnzaal. We luisterden er naar een verhaal en zongen een lied.


We hielden nog een feestje in onze klas, we kregen allemaal een cadeautje en aten lekkere rendierkoekjes.

Vermoeiend zo'n feestjes!! :D


We namen ook nog afscheid van ons lieve LILY. Ze zal na de kerstvakantie naar een andere school gaan. Een klasfoto mocht daarom niet ontbreken. We trokken een paar mooie, en een paar zotte foto's.  Het ga je goed lieve schat. Heel veel succes op je nieuwe school. Ik wens voor jou een leuke juf, heel veel vriendjes in je nieuwe klas en heel veel plezier!! Dikke zoen van ons allemaal.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie toe. Genieten maar!!!
Ik wens jullie alvast een spetterend eindejaar en een fantastisch 2017 toe! Dat al jullie dromen mogen uitkomen in het nieuwe jaar.


Dikke zoen en knuffel.
x Juf Jolien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten