maandag 4 juli 2016

Laatste weekjes! :)

Dag lieve mama's en papa's,

Het schooljaar zit er weeral op. Helaas moesten we afscheid nemen van elkaar. Het was een fantastisch jaar waarin we jullie kleuters zagen opgroeien en openbloeien in onze klasjes. Ze leerden, speelden, experimenteerden, ... We zijn dan ook ontzettend trots op hen. Ze hebben zoveel geleerd gedurende dit schooljaar! Deze leuke momenten zal ik dan ook nooit vergeten. Het was een geweldig jaar! Bedankt!!

Het schooljaar zit er weeral op, wat ook wil zeggen dat dit weeral de laatste blog is. Kijk maar mee wat we in de laatste twee weken nog allemaal beleefden.

Deze twee laatste weken stonden dan ook in teken van de vakantie en daarom maakten we onze eigen zandkastelen.
Slecht weer? Dan brengen we het strand maar naar onze klas :D Leuk!!!!Ons ballenbad moest ook gewassen worden, dus gingen we aan de slag. :)We knutselden en speelden nog wat in onze klas!Meester Koen maakte een vlieger. Wij mochten ook mee gaan vliegeren.


Het was 1 dag mooi weer, dus speelden we met water!!!! :)We aten onze koekjes buiten op.We vierden ook nog feest!
LISSE werd 3 jaar!! Hipperdepieperdepiep!!! Ze bracht voor ons heerlijke cakejes mee en ook nog cadeautjes om mee naar huis te nemen. Dank je lieve schat, lieve mama en papa! :)LUCIEN werd 4 jaar! HIP HIP HIP HOERA!!! Hij bracht ook lekkere cakejes mee en smarties om mee naar huis te nemen. Weeral smullen. Dank je lieve mama en papa!WOUT werd 3 jaar!! HIP HIP HOERA!! :) Hij bracht lekkers mee om mee naar huis te nemen. Dank je lieve mama en papa!! :)


Het einde van het schooljaar vierden we met een laatste schminksessie :D....


...en een BBQ!!! :D Smullen maar!! :)En ook de KWIK-Show mocht dit jaar niet ontbreken.Nog een super leuke afsluiter!! Bedankt schatjes voor alle leuke, lekkere, lieve cadeautjes en woorden! Ik zal jullie missen!! :)


Geniet heel hard van jullie welverdiende vakantie, denk af en toe nog eens aan mij. En kom in september nog maar eens een knuffel en een dikke zoen geven. :)
Hier is er alvast nog een voor jullie  XXX!!

Juf Jolien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten