dinsdag 31 mei 2016

SLOT WAARDENBURCHT

Naar aanleiding van ons schoolfeest 'SLOT WAARDENBURCHT', werkten we in onze klas ook rond kastelen, koningen, koninginnen,...

We knutselden kronen voor onze act over de koning en de koningin van het kasteel. We mochten deze  kroon zelf versieren.We keken naar het filmpje van het Slot Waardenburcht. Het filmpje kan je hier nog eens bekijken. :)We maakten een kasteel van onze huishoek.We gingen ook heel veel oefenen, samen met de kleuters van meester Koen.


Op vrijdag mochten we allemaal mee in de kar en trokken we door de straten om reclame te maken voor ons spetterende schoolfeest.
Iedereen klaar voor de Polderloop? 3, 2, 1, START!!
Wat een geluk met het mooie weer.Dan was het zover!! Feest op school!! :) Wat een flinke kids!! Super gedaan lieve schatten! Hele dikke proficiat!! Jullie (ook de mama's en de papa's:)) hebben er samen mee voor gezorgd dat het weer een fantastische dag werd!!Nog enkele sfeerbeeldjes van een leuke week.Volgende week leren we over de MINIONS!! Wie hier leuke materialen rond heeft, mag deze zeker meebrengen (graag voorzien van NAAM!!).


Hier al een klein voorsmaakje !! :D Hihi!

Dikke kussen en knuffels
Juf Jolien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten