maandag 28 maart 2016

Vrolijk Pasen!!!

Hopelijk heeft iedereen al goed genoten van het Paasweekend!! :) Hierbij wens ik jullie nog een vrolijk pasen!! :D


De voorbije twee weken vierden we ook al een beetje Pasen in ons klasje. Maar eerst dachten we aan onze lieve papa's. We maakten voor hen een cadeautje: onderleggers!! :)We versierden onze klas met een mooie paasboom!
We genoten ook van de eerste zonnestraaltjes! ZALIG!


Adela en Hanne vertelden over hun weekendjes met Jules en Marie.We brachten een bezoekje aan onze kippen op de speelplaats.We vierden heel wat verjaardagen! Wat hebben we kunnen smullen!! :)
We vierden de verjaardag van LIAM, hij werd 3 jaar! HIPPERDEPIEP!! :) Liam was jammer genoeg in de namiddag ziek, maar we trokken toch een foto van die lekkere cake! Dank je lieve vriend en mama en papa!We vierden de verjaardag van NOA. Zij werd 4 jaar! HIEPERDEPIEP!! We kregen een prachtig klascadeau over de MINIONS en heerlijke cakepops!! :) Hmmm.. Dank je lieve schat en mama en papa!!We vierden feest voor KOBE!! Hij werd 3 jaar en trakteerde ons op PIRATENCAKEJES! Hmm.. Lekker! Dank je lieve mama, papa en Kobe! :)Ook LARS was jarig en ook voor hem vierden we feest! Hij werd 4 jaar! HIP HIP HOERA!! :) Lars bracht voor ons lekkere wafeltjes mee en rozijntjes om mee naar huis te nemen! Hmm.. weeral smullen! :) Dank je wel!LENA werd ook 4 jaar! HIP HIP HOERA!! Ze bracht voor ons heerlijke chocoladecake mee en een klascadeau van de NIEUWE K3! Woehoew wat leuk! Dank je lieve mama, papa en lieve Lena!! :)Om al die calorietjes terug te verbranden gingen we gelukkig ook nog op sportdag :)! LEUK!Natuurlijk moest er ook nog wat gewerkt worden dus begonnen we met het maken van een groot paasei! :) Met papier-maché, smossen maar :D!
Leuke resultaten! :)We stempelden ook bloemetjes voor onze liefste JUF LYDIA, die jammer genoeg met pensioen gaat!
We wuifden haar op vrijdag uit en gingen feesten in de turnzaal! Lieve juf Lydia we gaan je heel erg missen! Dikke kussen en knuffels van ons allemaal!!
Paaseitjes rapen deden we ook nog, bij meester Dirk!


Enkele sfeerfoto's:Adela trakteerde ons nog op heerlijke paaskoekjes! :D Hmmm. Dank je!!!


Lieve LIZ liet ons nog weten dat haar zusje LIO zal heten! Proficiat lieve mama, papa en grote zus met jullie prachtige wondertje!! :)


En moe, maar blij gingen we naar huis met ons paasei! :)Rust maar goed uit deze vakantie lieve schatjes!! :)
Dikke knuffels en kussen!

Tot snel!
Juf Jolien
x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten