zondag 11 mei 2014

Lang leve MAMA!!

De voorbije week hebben we onze mama's flink in de bloemetjes gezet. Want vandaag is het immers feest voor mama. We hebben heel erg ons best gedaan om onze cadeautjes tot een goed einde te brengen. 

We beschilderden onze bloempotten verder. Vernissen en laten drogen voor we onze zaadjes kunnen planten. 

We werkten onze narcissen ook nog verder af zodat deze mooi in onze bloempotjes pasten. 

Wanneer onze bloempotjes volledig droog waren konden we ze vullen met zand en zaadjes. We kozen voor zaadjes van een zonnebloem.

We prikten ook nog blaadjes om onze bloemen verder af te werken. 

We vertelden de voorbije week ook heel wat over mama. We deelden onze ervaringen met elkaar. Wat konden we flink luisteren. 
Ook leerden we een liedje voor mama. 

Hopelijk kunnen de lieve mama's nu lekker genieten van hun mooie bloem!! GOED WATER GEVEN!!! :) Dan komt er zeker een mooie zonnebloem uit. 


Maandag zullen we weer starten met een nieuwe thema nl. 'Vreemde landen'! Het land waarover we zullen leren is SPANJE!! :) 


Wie hier leuke materialen, verhalen, documentatie,... rond heeft mag dit zeker mee brengen naar ons klasje. 

!!!! Belangrijke informatie: 
Binnen twee weken komt juf Laurie ook weer naar ons klasje. Ze zal werken aan een thema in functie van ons schoolfeest 'SUPERHELDEN'. Hiervoor heeft jullie kleuter een WITTE T-SHIRT NODIG (mag ook een grotere T-SHIRT van papa of mama zijn, het is voor een cape.) Gelieve deze T-shirt mee te brengen voor vrijdag 16 mei

Geniet nog van het weekend!! Zet al die lieve mama's maar eens extra in de bloemetjes vandaag. 
Dikke kussen en tot maandag!
Juf Jolien 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten